Verwarming
De door ons gebruikte radiatoren:

Jaga Big Corner

De "lage watertemperatuur" radiator.
Met de Iguana Plus gaan ecologie en warmtecomfort hand in hand. Want door de hogere warmteafgifte kan de watertemperatuur drastisch verlaagd worden. Met behoud van vermogen. Zo is Iguana Plus ook geschikt voor warmtepompen, zonnesystemen en de nieuwste ecologische alternatieven. De nieuwe Iguana Plus wint dus op alle fronten.De "lage watertemperatuur" radiator.
Met de Iguana Plus gaan ecologie en warmtecomfort hand in hand. Want door de hogere warmteafgifte kan de watertemperatuur drastisch verlaagd worden. Met behoud van vermogen. Zo is Iguana Plus ook geschikt voor warmtepompen, zonnesystemen en de nieuwste ecologische alternatieven. De nieuwe Iguana Plus wint dus op alle fronten.

Standaard kleuren
- zandstraalgrijs metaallak 001
- wit 301 (RAL 9010 satijnmat)
- wit 333 (RAL 9016 satijnmat)
Jaga Sani Louvre

Extra warmtekomfort voor elke keuken en badkamer
Jaga combineert de nieuwe functionaliteit van de handdoek-radiator met een mooie, attractieve vormgeving en een schitterende afwerking, waardoor uw interieur extra uitstraling krijgt.
Verschillende afmetingen en uitvoeringen: als hoofdverwarming, waarbij uw handdoekradiator ook de hele badkamer verwarmt, of in een kleinere uitvoering, enkel om uw handdoeken of badjas te
verwarmen.
Harmonisch en discreet geïntegreerd in zachte pasteltinten, als kleurige blikvanger, of in trendy zandstraalgrijs.
Alle Jaga producten worden op een milieuvriendelijke wijze gelakt zonder solventen.
Kleuren

Standaard kleuren:
- wit (233) RAL 9016 glanzend
- wit (201) RAL 9010 glanzend
- zandstraalgrijs metaallak 001